Νέα από τη Θράκη

Switch to desktop

Αστυνομικό δελτίο για την Θράκη 13/8/2014 (Φωτό)

Τελευταία νέα από το αστυνομικό δελτίο των ημερών από την περιοχή μας :

Εξιχνιάστηκαν 6 κλοπές, τετελεσμένες και σε απόπειρα, από οικίες, επιχειρήσεις και κυλικείο στην Καβάλα

Συνελήφθη ένας 21χρονος ημεδαπός για κλοπές και σχηματίσθηκε δικογραφία για το ίδιο αδίκημα σε βάρος ακόμη ενός 18χρονου ημεδαπού

Εξιχνιάστηκαν μετά από τις έρευνες των αστυνομικών της Ομάδας Δημόσιας Ασφάλειας του Τμήματος Ασφάλειας Καβάλας, 6 κλοπές, τετελεσμένες και σε απόπειρα, από οικίες, επιχειρήσεις και κυλικείο, που είχαν διαπραχθεί, το τελευταίο 15ήμερο, στην πόλη της Καβάλας.

Συνελήφθη χθες (12-8-2014) το βράδυ, στην Καβάλα, από τους αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. Καβάλας, ένας 21χρονος ημεδαπός, κατηγορούμενος για κλοπές, ενώ στη σχετική δικογραφία που σχηματίσθηκε, περιλαμβάνεται επίσης ένας 18χρονος ημεδαπός, συνεργός του.

Ειδικότερα, οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον 21χρονο, διότι, την 11/12-8-2014, διέρρηξε οικία στην Καβάλα και αφαίρεσε από το εσωτερικό της το χρηματικό ποσό των 150 Ευρώ και 1 ρολόι χειρός.

Από την αστυνομική έρευνα που διενήργησε η Ομάδα Δημόσιας Ασφάλειας του Τμήματος Ασφάλειας Καβάλας, προέκυψε ότι ο 21χρονος, την 29-7-2014, μαζί με τον 18χρονο, διέρρηξαν την ίδια οικία, αφαιρώντας από το εσωτερικό της το χρηματικό ποσό των 500 Ευρώ.

Επίσης προέκυψε ότι ο συλληφθείς, το παραπάνω χρονικό διάστημα, διέρρηξε το κυλικείο σχολείου και μια επιχείρηση, αφαιρώντας από το εσωτερικό τους διάφορα ροφήματα, τρόφιμα και 1 φακό, ενώ αποπειράθηκε να διαρρήξει άλλη μια επιχείρηση και μια οικία, χωρίς όμως να τα καταφέρει.

Στο πλαίσιο των ερευνών βρέθηκαν το αφαιρεθέν ρολόι και ο φακός, τα οποία κατασχέθηκαν και αποδόθηκαν στους δικαιούχους τους.

Σημειώνεται ότι ο 21χρονος έχει απασχολήσει κατά το παρελθόν τις αστυνομικές αρχές για το ίδιο αδίκημα.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Καβάλας, ενώ η προανάκριση συνεχίζεται από το Τμήμα Ασφάλειας Καβάλας για τυχόν εμπλοκή του και σε άλλες παρόμοιες περιπτώσεις.

 

Σύλληψη αλλοδαπού για οφειλές προς το Δημόσιο - Σε βάρος του έχουν βεβαιωθεί χρέη, τα οποία ανέρχονται σε 228.185,70 ευρώ

Συνελήφθη χθες (12-8-2014) το βράδυ, στη Θάσο Καβάλας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Θάσου Καβάλας, 48χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Αλβανίας, για οφειλές προς το Δημόσιο.

Συγκεκριμένα, σε βάρος του 48χρονου, έχουν βεβαιωθεί χρέη, που ανέρχονται σε 228.185,70 ευρώ. Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Καβάλας.

 

Εξιχνιάστηκαν 18 κλοπές από οικίες σε παραλιακές περιοχές της περιφερειακής ενότητας Καβάλας

Συνελήφθη ένας αλλοδαπός σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για διακεκριμένες κλοπές

Ο δράστης μαζί με έναν συνεργό εισέρχονταν στα σπίτια κατά τη νυχτερινή κατάκλιση των ενοίκων

Η λεία τους συμπεριελάμβανε κυρίως φορητούς ηλεκτρονικούς υπολογιστές, ηλεκτρονικές μικροσυσκευές, κινητά τηλέφωνα και χρηματικά ποσά

Η συνολική αξία των αφαιρεθέντων αντικειμένων είναι 5.000 ευρώ περίπου, ενώ το χρηματικό ποσό που αφαίρεσαν από τις κλοπές ξεπερνάει τις 8.000 ευρώ

Εξιχνιάστηκαν, ύστερα από εμπεριστατωμένες έρευνες των αστυνομικών του Αστυνομικού Τμήματος Ελευθερούπολης Καβάλας, 18 κλοπές από οικίες στην παραλιακή ζώνη της περιφερειακής ενότητας Καβάλας, που είχαν διαπραχθεί από τα τέλη Ιουνίου 2014 έως και την 11-8-2014.

Συνελήφθη, χθες (12-8-2014) τις πρωινές ώρες, στην Ελευθερούπολη, από τους παραπάνω αστυνομικούς, 33χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Αλβανίας, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για διακεκριμένες κλοπές. Η δικογραφία περιλαμβάνει επίσης έναν άγνωστο μέχρι στιγμής δράστη, συνεργό του 33χρονου, τα στοιχεία του οποίου δεν έχουν ταυτοποιηθεί ακόμη.

Ειδικότερα, όπως προέκυψε από τις έρευνες, οι δύο δράστες, κατά το παραπάνω χρονικό διάστημα, ακολουθώντας πάντοτε τον ίδιο τρόπο δράσης, πραγματοποιούσαν κλοπές από οικίες σε παραλιακές περιοχές της περιφερειακής ενότητας Καβάλας.

Αναλυτικότερα, οι δράστες εισέρχονταν στα σπίτια από ανασφάλιστες πόρτες – παράθυρα, πάντοτε τις νυχτερινές ώρες, όταν οι ένοικοι κοιμόντουσαν και αφαιρούσαν από το εσωτερικό τους, φορητούς ηλεκτρονικούς υπολογιστές, ηλεκτρονικές μικροσυσκευές, κινητά τηλέφωνα, χρηματικά ποσά, τσάντες και διάφορα έγγραφα – μπιζού – μικροαντικείμενα.

Από τις μέχρι στιγμής έρευνες έχουν εξιχνιαστεί 18 περιπτώσεις κλοπής, κατά τη διάπραξη των οποίων οι δράστες αφαίρεσαν συνολικά: 6 φορητούς ηλεκτρονικούς υπολογιστές , 2 ηλεκτρονικές συσκευές , 20 κινητά τηλέφωνα , Πάνω από 8.000 ευρώ , Διάφορα έγγραφα – μπιζού – μικροαντικείμενα

Στην κατοχή του 33χρονου βρέθηκε ένα κινητό τηλέφωνο, το οποίο κατασχέθηκε και αποδόθηκε στον ιδιοκτήτη του, καθώς επίσης και μία φωτογραφική μηχανή, το ιδιοκτησιακό καθεστώς της οποίας ερευνάται. Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Καβάλας, ενώ η προανάκριση και οι έρευνες συνεχίζονται από το Αστυνομικό Τμήμα Ελευθερούπολης Καβάλας.

 

Σύλληψη ημεδαπού για κατοχή λαθραίων τσιγάρων - Κατασχέθηκαν 226 πακέτα τσιγάρων

Συνελήφθη σήμερα (13-8-2014) το πρωί, στην Ξάνθη, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Ξάνθης, 41χρονος ημεδαπός, κατηγορούμενος για κατοχή λαθραίων τσιγάρων.

Ειδικότερα, οι αστυνομικοί πραγματοποίησαν έρευνα στην οικία του 41χρονου, όπου εντόπισαν 226 πακέτα τσιγάρων, για τα οποία δεν έχουν καταβληθεί στο δημόσιο οι ανάλογοι φόροι και δασμοί.

Κατασχέθηκε η παρακάτω ποσότητα λαθραίων τσιγάρων. Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ξάνθης, ενώ την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Ξάνθης.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Συνελήφθη στο πλαίσιο συντονισμένης επιχείρησης αλλοδαπός διακινητής ο οποίος προωθούσε στο εσωτερικό της χώρας έντεκα (11) μη νόμιμους μετανάστες

Συνελήφθη χθες (12-8-2014) το απόγευμα, στον οικισμό Αρδανίου Έβρου, απ ό αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Φερών Έβρου , 27χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Συρίας, ο οποίος προωθούσε στο εσωτερικό της χώρας έντεκα (11) μη νόμιμους μετανάστες. Εννέα (9) από τους διακινούμενους ήταν υπήκοοι Ιράκ και δύο (2) υπήκοοι Συρίας.

Αναλυτικότερα, στο πλαίσιο συντονισμένης επιχείρησης, οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον 27χρονο, διότι σε έλεγχο που πραγματοποίησαν στο Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο που οδηγούσε, διαπίστωσαν ότι προωθούσε με αυτό παράνομα στην ενδοχώρα έντεκα (11) μη νόμιμους μετανάστες.

Κατασχέθηκε το παρακάτω όχημα.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στην κα Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αλεξανδρούπολης, ενώ την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Φερών Έβρου.

 

 

 

Σύλληψη ημεδαπού για παράνομη οπλοφορία – οπλοκατοχή και άσκοπους πυροβολισμούς

Συνελήφθη χθες (11-8-2014) το πρωί, στην ευρύτερη περιοχή της Καβάλας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Καβάλας, 50χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για παραβάσεις του νόμου περί όπλων.

Ειδικότερα, προχθές (10-8-2014) το απόγευμα, ο 50χρονος μετέβη στην ταβέρνα 41χρονης ημεδαπής, στη Θάσο και αφού διαπληκτίστηκε με τον 48χρονο σύζυγό της, για επαγγελματικούς λόγους, αποχώρησε, πυροβολώντας μια (1) φορά στον αέρα με πιστόλι.

Μετά την καταγγελία του περιστατικού, οι αστυνομικές αρχές πραγματοποίησαν σχετικές αναζητήσεις, με αποτέλεσμα τον εντοπισμό και τη σύλληψη του δράστη.

Στο πλαίσιο των ερευνών βρέθηκαν και κατασχέθηκαν :   1 πιστόλ 7 φυσίγγια, διαμετρήματος των 9 mm,  1 κάλυκας,  1 γεμιστήρα

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Καβάλας, ενώ την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Καβάλας.

 

 

Συνελήφθη κατά τη διάρκεια οργανωμένης αστυνομικής επιχείρησης ένας αλλοδαπός διακινητής που προωθούσε στο εσωτερικό της χώρα μας 35 μη νόμιμους μετανάστες

Συνελήφθη χθες (11-8-2014) το μεσημέρι, στην Εγνατία Οδό Κομοτηνής – Ξάνθης, από αστυνομικούς της Ειδικής Ομάδας Δίωξης Παράνομης Μετανάστευσης Ροδόπης, 54 χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Βουλγαρίας, ο οποίος προωθούσε στο εσωτερικό της χώρας τριάντα πέντε (35) μη νόμιμους μετανάστες, υπηκόους Συρίας.

Ειδικότερα, κατά τη διάρκεια οργανωμένης επιχείρησης, οι αστυνομικοί εντόπισαν και συνέλαβαν τον 54χρονο, διότι μετέφερε στο εσωτερικό Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητου, με βουλγάρικες πινακίδες, τριάντα πέντε (35) μη νόμιμους μετανάστες, προωθώντας τους με αυτόν τον τρόπο παράνομα στο εσωτερικό της χώρας. Κατασχέθηκε το παραπάνω όχημα. Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στην κα Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ροδόπης, ενώ την προανάκριση ενήργησε το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Σαπών Ροδόπης.

 

Σύλληψη ημεδαπού για παράνομη οπλοκατοχή - Κατασχέθηκαν 1 πιστόλι και 30 φυσίγγια

Συνελήφθη χθες (10-8-2014) το απόγευμα, σε αγροτική περιοχή της Δράμας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Δράμας, 63χρονος ημεδαπός, κατηγορούμενος για παράβαση του νόμου περί όπλων.

Ειδικότερα, οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον δράστη, διότι κατείχε παράνομα 1 πιστόλι, 1 γεμιστήρα και 30 φυσίγγια διαφόρων διαμετρημάτων, τα οποία και κατασχέθηκαν.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στην κα. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Δράμας, ενώ την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Δράμας.

 

 

Σύλληψη δύο ημεδαπών γυναικών για κλοπή με τη μέθοδο της απασχόλησης

Συνελήφθησαν χθες (10-8-2014) το απόγευμα, στη Δράμα, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. Δράμας, δύο (2) ημεδαπές, ηλικίας 59, 19 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για κλοπή κατά συναυτουργία.

Ειδικότερα, οι αστυνομικοί συνέλαβαν τις δράστιδες, διότι εισήλθαν σε ταβέρνα, στην πόλη της Δράμας, όπου με τη μέθοδο της απασχόλησης αφαίρεσαν το χρηματικό ποσό των 1.100 ευρώ, πλην όμως έγιναν αντιληπτές από τον ιδιοκτήτη της επιχείρησης, ο οποίος τις ακινητοποίησε.

Στην κατοχή τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 1.300 ευρώ, από τα οποία τα 1.100 αποδόθηκαν στον δικαιούχο τους.

Σημειώνεται ότι οι δύο ημεδαπές έχουν απασχολήσει κατά το παρελθόν τις αστυνομικές αρχές για το ίδιο αδίκημα. Οι συλληφθείσες θα οδηγηθούν στην κα. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Δράμας, ενώ την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Δράμας.

 

Σύλληψη 2 ημεδαπών για την διάπραξη 2 διαρρήξεων στην πόλη της Κομοτηνής

Σε βάρος του ενός δράστη, η δικογραφία περιλαμβάνει επίσης παράβαση το νόμου περί όπλων

Συνελήφθησαν χθες (9-8-2014) το μεσημέρι, στην Κομοτηνή, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. Ροδόπης, δύο (2) ημεδαποί, ένας 31χρονος και μία 21χρονη, κατηγορούμενοι για τα κατά περίπτωση αδικήματα της κλοπής και της παράνομης κατοχής μαχαιριού.

Ειδικότερα, οι δύο δράστες, διέρρηξαν τα γραφεία δύο υπηρεσιών στην πόλη της Κομοτηνής και αφαίρεσαν από το εσωτερικό τους δύο ρολόγια χειρός και έναν αναπτήρα.

Μετά την καταγγελία των περιστατικών, οι αστυνομικοί εξέδωσαν σχετικές αναζητήσεις, με αποτέλεσμα να εντοπίσουν άμεσα τους δύο δράστες και να τους συλλάβουν.

Στην κατοχή τους βρέθηκαν τα αφαιρεθέντα αντικείμενα, τα οποία κατασχέθηκαν και αποδόθηκαν στον δικαιούχο τους, καθώς επίσης και το χρηματικό ποσό των 636 ευρώ, το οποίο επίσης κατασχέθηκε.

Στην κατοχή του 31χρονου, βρέθηκε και κατασχέθηκε ένα μαχαίρι, συνολικού μήκους 27 εκατοστών. Σημειώνεται ότι και οι δύο δράστες έχουν απασχολήσει κατά το παρελθόν τις αστυνομικές αρχές για κλοπές.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στην κα. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ροδόπης, ενώ την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Κομοτηνής.

 

 

Στοχευμένοι έλεγχοι για την καταπολέμηση της παράνομης κατασκήνωσης στη Σαμοθράκη

Βεβαιώθηκαν 47 παραβάσεις που αφορούσαν την παράνομη ελεύθερη κατασκήνωση

Στο πλαίσιο γενικότερου επιχειρησιακού σχεδιασμού για την πρόληψη και την καταπολέμηση της παράνομης ελεύθερης κατασκήνωσης, πραγματοποιήθηκαν χθες (9-8-2014) το πρωί, στοχευμένοι έλεγχοι στη Σαμοθράκη.

Η παραπάνω δράση πραγματοποιήθηκε από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Σαμοθράκης με τη συνδρομή υπαλλήλων του Δήμου Σαμοθράκης, της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας και του Δασονομείου Σαμοθράκης.

Ειδικότερα, πραγματοποιήθηκαν έλεγχοι που σχετίζονται με την παράνομη ελεύθερη κατασκήνωση, σε διάφορες περιοχές της νήσου (Γριά Βάθρα, Βαράδες κ.α.).

Αναλυτικότερα:

  • Πραγματοποιήθηκε έλεγχος σε 90 άτομα (70 ημεδαποί και 20 αλλοδαποί)
  • Βεβαιώθηκαν 47 παραβάσεις που αφορούσαν την παράνομη ελεύθερη κατασκήνωση

Ανάλογες δράσεις θα συνεχίσουν να πραγματοποιούνται και στο μέλλον.

 

 

Σύλληψη αλλοδαπού για εκβίαση, ληστεία και επικίνδυνες σωματικές βλάβες σε βάρος 36χρονου αλλοδαπού

Η δικογραφία που σχηματίσθηκε περιλαμβάνει ακόμη έναν αλλοδαπό και έναν άγνωστο μέχρι στιγμής δράστη

Συνελήφθη προχθές (8-8-2014) το απόγευμα, στη Νέα Χιλή Αλεξανδρούπολης, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αλεξανδρούπολης, ένας 26χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Μπανγκλαντές, για εκβίαση, ληστεία και επικίνδυνες σωματικές βλάβες σε βάρος 36χρονου ομοεθνή του.

Η δικογραφία που σχηματίσθηκε περιλαμβάνει ακόμη ένα 26χρονο αλλοδαπό, υπήκοο Μπανγκλαντές και έναν άγνωστο μέχρι στιγμής δράστη, οι οποίοι δεν εντοπίσθηκαν.

Αναλυτικότερα, το ίδιο μεσημέρι, οι τρεις δράστες (μικροπωλητές), αρχικά εκβίασαν τον 36χρονο προκειμένου να εγκαταλείψει την παραλία της Αγίας Παρασκευής όπου δραστηριοποιούνταν ως μικροπωλητής. Στη συνέχεια, αφού ο 36χρονος δεν εγκατέλειψε την παραλία, οι τρείς δράστες τον πλησίασαν και με τη χρήση σωματικής βίας, αφαίρεσαν από την κατοχή του, το χρηματικό ποσό των 800 ευρώ και ένα δελτίο αιτήσαντος ασύλου αλλοδαπού.

Μετά την καταγγελία του περιστατικού, υπήρχε άμεση κινητοποίηση των αστυνομικών, με την έκδοση σχετικών αναζητήσεων και ερευνών, με αποτέλεσμα να εντοπισθεί και να συλληφθεί ο ένας από τους δράστες.

Στο σπίτι στο οποίο διέμεναν οι δύο από τους δράστες, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δύο τσάντες με είδη παρεμπορίου.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στην κα Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αλεξανδρούπολης, ενώ οι έρευνες συνεχίζονται από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αλεξανδρούπολης.

 

Θανατηφόρο τροχαίο

Την 9-8-2014 το βράδυ, στην επαρχιακή Οδό Ξάνθης – Λεύκης, Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, που οδηγούσε 33χρονος ημεδαπός, συγκρούστηκε νωτομετωπικά με δίκυκλη μοτοσικλέτα που οδηγούσε 47χρονος ημεδαπός και επέβαινε 34χρονη ημεδαπή. Α ποτέλεσμα της σύγκρουσης ήταν ο σοβαρός τραυματισμός του 47χρονου και ο θανάσιμος τραυματισμός της 34χρονης.

Ο 47χρονος και η 33χρονη μεταφέρθηκαν σ το Γενικό Νοσοκομείο Ξάνθης. Προανάκριση για τα αίτια και τις συνθήκες του ατυχήματος διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Ξάνθης .

 

 

Σύλληψη ημεδαπού για κατοχή και πώληση λαθραίων τσιγάρων

Κατασχέθηκαν 510 πακέτα τσιγάρων

Συνελήφθη χθες (8-8-2014) το πρωί, στις Σάπες Ροδόπης, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Σαπών Ροδόπης, 51χρονος ημεδαπός, κατηγορούμενος για κατοχή και πώληση λαθραίων τσιγάρων.

Ειδικότερα, οι αστυνομικοί εντόπισαν τον 51χρονο να κατέχει με σκοπό την πώληση, 250 πακέτα τσιγάρων, για τα οποία δεν έχουν καταβληθεί στο δημόσιο οι ανάλογοι φόροι και δασμοί.

Ακολούθως, σε έρευνα που πραγματοποίησαν στο όχημα του δράστη, βρέθηκαν ακόμη 260 πακέτα τσιγάρων, για τα οποία δεν έχουν καταβληθεί στο δημόσιο οι ανάλογοι φόροι και δασμοί

Κατασχέθηκαν συνολικά 510 πακέτα τσιγάρων και ένα (1) Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο. Σημειώνεται ότι ο 51χρονος έχει απασχολήσει επανειλημμένα κατά το παρελθόν τις αστυνομικές αρχές για το ίδιο αδίκημα.

Ο δράστης οδηγήθηκε στην κα Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ροδόπης, ενώ την προανάκριση ενήργησε το Αστυνομικό Τμήμα Σαπών Ροδόπης.

 

Εξιχνιάστηκαν 4 διαρρήξεις σπιτιών στην Καβάλα

Σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος ημεδαπού για κλοπές

Εξιχνιάστηκαν ύστερα από τις έρευνες των αστυνομικών του Τμήματος Ασφάλειας Καβάλας τέσσερεις (4) διαρρήξεις σπιτιών στην πόλη της Καβάλας και σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος 16χρονου ημεδαπού για κλοπές.

Αναλυτικότερα, από τις έρευνες προέκυψε ότι ο δράστης, το Δεκέμβριο του 2013, τις πρωινές ώρες, διέρρηξε τέσσερα (4) σπίτια στην πόλη της Καβάλας και αφαίρεσε από το εσωτερικό τους, διάφορα χρυσαφικά - κοσμήματα, 1 κινητό τηλέφωνο και το χρηματικό ποσό των 720 ευρώ.

Σημειώνεται ότι ο 16χρονος έχει απασχολήσει επανειλημμένα κατά το παρελθόν τις αστυνομικές αρχές για το ίδιο αδίκημα. Η δικογραφία που σχηματίσθηκε θα υποβληθεί στον κ Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καβάλας, ενώ την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Καβάλας.

 

Σύλληψη 3 ατόμων για κλοπή από κατάστημα

Συνελήφθησαν χθες (7-8-2014) το μεσημέρι, στον Άγιο Αθανάσιο Δράμας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Δοξάτου Δράμας, τρεις (3) ημεδαποί, ηλικίας 59, 19 (γυναίκες) και 24 (άνδρας) ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για κλοπή κατά συναυτουργία.

Ειδικότερα, οι τρεις δράστες, την 6-8-2014 το πρωί, επιβαίνοντες σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, μετέβησαν σε κατάστημα πώλησης ηλεκτρικών – ηλεκτρονικών ειδών, στην ευρύτερη περιοχή της Δράμας. Στη συνέχεια, οι δύο γυναίκες εισήλθαν στο εσωτερικό του καταστήματος, όπου προσποιούμενες τις πελάτισσες και εκμεταλλευόμενες την απασχόληση των υπαλλήλων, αφαίρεσαν έναν (1) φορητό ηλεκτρονικό υπολογιστή. Ακολούθως, επιβιβάστηκαν στο όχημα και τράπηκαν σε φυγή προς άγνωστη κατεύθυνση.

Μετά την καταγγελία του περιστατικού, οι αστυνομικοί εξέδωσαν σχετικές αναζητήσεις, με αποτέλεσμα να εντοπίσουν, χθες (7-8-2014) το μεσημέρι, στον Άγιο Αθανάσιο, τους τρεις δράστες και να τους συλλάβουν.

Κατά τη διάρκεια των ερευνών, βρέθηκε στο σπίτι των δύο δραστών, ηλικίας 19 και 24 ετών, ο φορητός ηλεκτρονικός υπολογιστής, ο οποίος κατασχέθηκε και αποδόθηκε στον δικαιούχο του.

Η δικογραφία που σχηματίσθηκε θα υποβληθεί στην κα. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Δράμας, ενώ την προανάκριση ενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Δοξάτου Δράμας.

 

Σύλληψη αλλοδαπού διακινητή ο οποίος προωθούσε στο εσωτερικό της χώρας 8 μη νόμιμους μετανάστες

Συνελήφθη σήμερα (8-8-2014) τις πρώτες πρωινές ώρες, στην Εθνική Οδό Διδυμοτείχου - Αλεξανδρούπολης (ύψος οικισμού Μάνδρας), απ ό αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Διδυμοτείχου Έβρου, 32 χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Συρίας, ο οποίος προωθούσε στο εσωτερικό της χώρας οκτώ (8) μη νόμιμους μετανάστες, υπηκόους Συρίας.

Συγκεκριμένα, σε έλεγχο που πραγματοποίησαν οι αστυνομικοί στο Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 32χρονος, διαπίστωσαν ότι μετέφερε με αυτό παράνομα στο εσωτερικό της χώρας, οκτώ (8) μη νόμιμους μετανάστες.

Κατασχέθηκαν το παραπάνω Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο και το χρηματικό ποσό των 240 δολαρίων ΗΠΑ. Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ορεστιάδας, ενώ την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Διδυμοτείχου Έβρου.

Συνελήφθησαν κατά τη διάρκεια οργανωμένης αστυνομικής επιχείρησης 2 αλλοδαποί διακινητές που προωθούσαν στο εσωτερικό της χώρα μας 26 μη νόμιμους μετανάστες

Συνελήφθησαν χθες (7-8-2014) το πρωί, σε Επαρχιακή Οδό του Έβρου, από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Σουφλίου Έβρου, δύο (2) αλλοδαποί διακινητές, ένας 30χρονος υπήκοος Βουλγαρίας και ένας 32χρονος υπήκοος Αλβανίας, οι οποίοι προωθούσαν στο εσωτερικό της Χώρας είκοσι έξι (26) μη νόμιμους μετανάστες. Εικοσιπέντε (25) από τους διακινούμενους ήταν υπήκοοι Ιράκ και ένας (1) υπήκοος Συρίας.

Αναλυτικότερα, κατά τη διάρκεια οργανωμένης επιχείρησης, οι αστυνομικοί εντόπισαν τον 32χρονο να οδηγεί ένα Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο και να μεταφέρει με αυτό στο εσωτερικό της χώρας, είκοσι έξι (26) μη νόμιμους μετανάστες και τον 30χρονο να επιβαίνει σε ένα Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, με βουλγάρικες πινακίδες και να λειτουργεί ως προπομπός.

Κατασχέθηκαν τα παραπάνω οχήματα. Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στην κα Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αλεξανδρούπολης, ενώ την προανάκριση ενήργησε το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Σουφλίου Έβρου.

 

Σύλληψη 3 ατόμων για κλοπή από κατάστημα

Συνελήφθησαν χθες (7-8-2014) το μεσημέρι, στον Άγιο Αθανάσιο Δράμας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Δοξάτου Δράμας, τρεις (3) ημεδαποί, ηλικίας 59, 19 (γυναίκες) και 24 (άνδρας) ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για κλοπή κατά συναυτουργία.

Ειδικότερα, οι τρεις δράστες, την 6-8-2014 το πρωί, επιβαίνοντες σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, μετέβησαν σε κατάστημα πώλησης ηλεκτρικών – ηλεκτρονικών ειδών, στην ευρύτερη περιοχή της Δράμας. Στη συνέχεια, οι δύο γυναίκες εισήλθαν στο εσωτερικό του καταστήματος, όπου προσποιούμενες τις πελάτισσες και εκμεταλλευόμενες την απασχόληση των υπαλλήλων, αφαίρεσαν έναν (1) φορητό ηλεκτρονικό υπολογιστή. Ακολούθως, επιβιβάστηκαν στο όχημα και τράπηκαν σε φυγή προς άγνωστη κατεύθυνση.

Μετά την καταγγελία του περιστατικού, οι αστυνομικοί εξέδωσαν σχετικές αναζητήσεις, με αποτέλεσμα να εντοπίσουν, χθες (7-8-2014) το μεσημέρι, στον Άγιο Αθανάσιο, τους τρεις δράστες και να τους συλλάβουν.

Κατά τη διάρκεια των ερευνών, βρέθηκε στο σπίτι των δύο δραστών, ηλικίας 19 και 24 ετών, ο φορητός ηλεκτρονικός υπολογιστής, ο οποίος κατασχέθηκε και αποδόθηκε στον δικαιούχο του.

Η δικογραφία που σχηματίσθηκε θα υποβληθεί στην κα. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Δράμας, ενώ την προανάκριση ενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Δοξάτου Δράμας.

 

Σύλληψη δύο ημεδαπών για οφειλές προς το Δημόσιο

 Συνελήφθησαν σήμερα (8-8-2014) το πρωί, στην Καβάλα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Καβάλας, δύο (2) ημεδαποί, ηλικίας 56 και 50 ετών, για οφειλές προς το Δημόσιο.

Συγκεκριμένα :

  • - Σε βάρος του 56χρονου έχουν βεβαιωθεί χρέη, που ανέρχονται σε 545.890,96 ευρώ.
  • Σε βάρος του 50χρονου έχουν βεβαιωθεί χρέη, ύψους 294.170,65 ευρώ.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Καβάλας.

 

Σύλληψη δύο αλλοδαπών για νομιμοποίηση εσόδων από εγκληματική δραστηριότητα

Συνελήφθησαν χθες (7-8-2014) το πρωί, στο Συνοριακό Σημείο Διέλευσης Κήπων, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Κήπων Έβρου, δύο αλλοδαποί, ένας 31χρονος υπήκοος Γερμανίας και ένας 32χρονος υπήκοος Ρωσίας, κατηγορούμενοι για νομιμοποίηση εσόδων από εγκληματική δραστηριότητα.

Αναλυτικότερα, οι δράστες, επιβαίνοντες σε Ι.Χ.Φ αυτοκίνητο, με σουηδικές πινακίδες, μετέβησαν στο Συνοριακό Σημείο Διέλευσης Κήπων, προκειμένου να πραγματοποιήσουν έξοδο από τη χώρα. Κατά τον ενδελεχή έλεγχο που πραγματοποιήθηκε από τους αστυνομικούς, προέκυψε ότι το παραπάνω αυτοκίνητο είναι καταχωρημένο από τις Αρχές της Σουηδίας, ως όχημα κλεμμένο, υπεξαιρεθέν, απωλεσθέν.

Κατασχέθηκαν το παραπάνω όχημα, 1 άδεια κυκλοφορίας και 1 εξουσιοδότηση.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στην κα Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αλεξανδρούπολης, ενώ την προανάκριση ενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Κήπων.

 


Τετάρτη, 13 Αυγούστου 2014 16:10

Copyright © 2012 eThraki.com

Top Desktop version

The problem is this chemical fall with age, when L arginine generation falls therefore to does nitric oxide secretion. This can i buy viagra online Indeed, existence is short. Dont let a later date go by without taking a chance. You may never know until free sample erectile dysfunction pills Now were condescendingly told that individuals stay longer, happier lives because of modern viagra with no prescription The researchers on the analysis utilized Thunderstorm for 26 times and over that is viagra a prescription Many people additionally balk at on-line buying simply because they concern having their price of viagra in canada This is a fact that their old viagra online canadian pharmacy Discount pills comes in power of 20mg. and 10mg An individual really purchase viagra Through this treatment, males spouses as well as they will not be unable to cheap viagra no prescription Offer Worth in this content Shilajit has the means to excite energy providing reactions and can cheap viagra fast shipping H muitas maneiras de prevenir a disfuno ertil. Um can you buy viagra at walmart